Xopero vstupuje na český trh

xopero-cloud

xoperoSpolečnost Xopero, jeden z předních evropských výrobců zálohovacích řešení, oznamuje vstup na český a slovenský trh. Výhradní zastoupení Xopera v Čechách, na Slovensku a v pobaltských republikách má firma BK Commercium. Úkolem nového zastoupení je budování značky na lokálním trhu, technická a obchodní podpora distributorů a partnerů i konzultace a pomoc zákazníkům.  

Pro zákazníky je přítomnost a dostupnost obchodních a technických specialistů výrobce ceněným rozhodovacím faktorem při výběru produktů či řešení, a to nejen v IT sféře. Nesporným přínosem je lokální podpora také pro obchodní partnery. Urychluje a usnadňuje komunikaci zejména při řešení nestandardních situací. Společnost Xopero se proto rozhodla uzavřít smlouvu s českou firmou BK Commercium, která prostřednictvím svého týmu bude obchodní a technickou pomoc zákazníkům a partnerům poskytovat.

V souvislosti s otevřením lokálního zastoupení dochází také k rozšiřování stávající partnerské sítě pro území České a Slovenské republiky. V současné době se uzavírají smlouvy s distributory a partnery, Xopero dále tuto partnerskou síť rozšiřuje. Pro zájemce o partnerství je připraven jednoduchý partnerský program a plánována jsou i obchodní a technická školení na několika místech v České republice.

Společnost Xopero je dodavatelem moderních zálohovacích řešení pro koncové stanice, servery a mobilní zařízení. K nesporným výhodám patří jednoduchost nasazení i správy“, říká Petr Belatka, ředitel zastoupení Xopera firmy BK Commercium. „Naším cílem je nabídnout zákazníkům jednoduché, účinné a bezpečné řešení pro ukládání dat a partnerům možnost rozšířit své portfolio a zajistit si tak stabilní příjem“.

O Xoperu

Xopero vyvíjí a dodává širokou řadu profesionálních nástrojů na ochranu a obnovu kriticky důležitých obchodních dat. Je evropským lídrem mezi poskytovateli zálohovacích řešení. Nabídka obsahuje zálohování s pomocí hw appliance, lokální zálohování, zálohování v cloudu, zálohu mobilních zařízení, hybridní zálohování, disaster recovery a business continuity řešení. Více na: http://xopero.com/cz/

Autor: Petr Smolník, šéfredaktor

Související články